Шкільна любов на все життя: пара волинян відзначила золоте весілля

Шкільна любов на все життя: пара волинян відзначила золоте весілля

Цьогоріч Євген та Лариса Январьові з Каменя-Каширського відзначили золоте весілля.

Вони разом навчалися у сільській школі села Журавники, що на Горохівщині. Євген – єдиний музика на село, жодна дискотека не обходилася без Євгена і його гармошки. А Лариса любила ходити на танці, – пише Олександр Приймак в газеті «Полісся»

«Наші зустрічі відбувалися на танцях. Після закінчення школи, продовжили навчання в рідному Горохівському районі. Він здобував освіту у культосвітньому училищі, а я в аграрному. Згодом забрали Євгена до армії. Три роки чекала. Яка то важка була розлука. Всього раз довелося побачитися за період служби. Єдина розрада – листи. Листувалися багато, часто», – розповідає Лариса Олександрівна.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Сапфірове весілля: пара волинян поновила обітниці через 45 років подружнього життя

Згодом закохана пара переїхала на Камінь-Каширщину. Тут Євген Іванович мав обійняти посаду в районному будинку культури. Ларисі Олександрівні випало працювати у місцевому універмазі. Восени 1968 пара зіграла весілля.

Спочатку народилася дочка Оксана, а згодом – син Іван.

«У молоді роки за роботою не було часу, коли відпочивати.Керував духовим оркестром, танцював. Займався з дітками в садочку. Понад 50 років трудового стажу, можете собі уявити», – розказав Євген Іванович.

Нині піклуються про своїх непосидючих батьків, бабусю, дідуся – діти, внучата.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині викрили групу наркоторговців, які продавали амфетамін через інтернет. ФОТО
Наступна новина «Допоможемо Арінці разом»: у Луцьку збирають гроші для онкохворої дитини
Останні новини
Схожі новини