Школярі зустрілися з українською письменницею Марією Людкевич. ФОТО

Школярі зустрілися з українською письменницею Марією Людкевич. ФОТО

У Волинській обласній бібліотеці для дітей відбулася творча зустріч з лауреатом державної премії України імені Лесі Українки, письменницею Марією Людкевич, яка завітала на Волинь в рамках Міжнародного літературно-мистецького фестивалю «Лісова пісня».

На зустрічі з маленькими лучанами - учнями 3-Г та 3-Д класів гімназії № 4 ім. Модеста Левицького гостя зі Львова розповіла, що перший вірш написала в п’ятому класі, але найбільш захопилася літературною творчістю, коли працювала вчителем.

Читайте також: Лучан запрошують на «найкультурнішу» зустріч вікенду

Авторка 46 збірок поділилася з усіма присутніми секретами творчої майстерності та провела невеличкий майстер-клас, під час якого діти фантазували та проявляли свої літературні здібності.

Під час зустрічі діти поринули у цікавий світ книг Марії Людкевич. Хлопці та дівчата слухали вірші у авторському виконанні та відгадували загадки із різних збірок Марії Йосипівни. А на згадку про зустріч бажаючі взяли автограф та зробили спільне фото.

Читайте також: Продадуть луцьку книгарню «Освіта». ВІДЕО


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Якою буде погода у Луцьку та області 8 вересня
Наступна новина Як на картині: вражаючі світлини Луцька
Останні новини
Схожі новини