МОН рекомендує встановити канікули у школах з 15 до 30 жовтня

МОН рекомендує встановити канікули у школах з 15 до 30 жовтня
Фото ілюстративне

Міністерство освіти і науки готує рекомендаційний лист до усіх закладів загальної середньої освіти, незалежно від карантинної зони, у якому встановлюватиме термін осінніх канікул з 15 до 30 жовтня включно. Вишам, закладам професійної рекомендуватимуть перейти на дистанційну форму навчання на період з 15 жовтня до 15 листопада.

Про це йдеться у повідомленні в телеграм-каналі виконувача обов’язків міністра освіти і науки Сергія Шкарлета.

Щодо студентів, то вони на вказаний період мають виїхати. «При цьому вважаю за необхідне повернути кошти за проживання студентам, які виїхали з гуртожитків з 15 жовтня до 15 листопада 2020 року», – зауважує Шкарлет.

Він додав, що разом із колегою, міністром охорони здоров’я Максимом Степановим, будуть подавати таку ж пропозицію від МОН та МОЗ на розгляд комісії з ТЕБ та НС з рекомендацією підготувати відповідне розпорядження й ухвалити його на засіданні уряду вже 13 жовтня.

«Хочу зазначити, що заклади дошкільної освіти працюватимуть у звичайному режимі з урахуванням усіх рекомендацій МОЗ та Головного державного санітарного лікаря», – зауважив очільник МОН.

Нагадаємо, раніше Шкарлет повідомив, що у понеділок, 12 жовтня, Міністерство освіти та науки направить у регіони лист із рекомендаціями щодо переходу закладів освіти на дистанційне навчання. 

Читати також:

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Зеленського доручили осінні канікули розпочати раніше, а виші перевести на дистанційне навчання
Наступна новина За минулу добу в Україні виявили 4 420 хворих на коронавірус
Останні новини
Схожі новини