Школярка з Луцька обрізала довге волосся, аби віддати кошти для ЗСУ. ФОТО

Школярка з Луцька обрізала довге волосся, аби віддати кошти для ЗСУ. ФОТО

У Луцьку школярка обрізала довге волосся, щоб передати гроші на підтримку ЗСУ. Дівчинку звати Софійка. Вона учениця 27-ї школи. Разом з мамою вони віддали волонтерам 6 тисяч гривень.

Про це розповіла у фейсбуці волонтерка Наталія Жовнірук. 

«Працюючи волонтером, бачиш багато благородних людей, але не можу не поділитись особливою історією про дівчинку Софійку. Ця дитина обрізала своє розкішне волосся і принесла 6 тисяч гривень нам на загрузку. Не вірю, що в Софійки нема якихось її дитячих мрій чи бажань, на що вона хотіла витрати ці гроші…  Вона віддала свою красу, частину свого внутрішнього «я» можна сказати (дівчата, які мають довге волосся, зрозуміють ше більше)…Якісь такі змішані почуття переповнюють… радість і захоплення від того, що в нас таке свідоме, мужнє молоде покоління… і водночас сум і злість, що через якусь безглузду війну маленькій дитині доводиться іти на такі жертви. Безмежна подяка цій золотій дівчинці і батькам за таке виховання, і хочеться побажати нехай в Софійки швидше відростає її коса та щоб більше не було потреби її обрізати», – йдеться в дописі. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Батьки не зможуть приїхати на похорон сина: на війні загинув Захисник з Волині Денис Лук’янчук 
Наступна новина На Волині привітали з ювілеєм ветерана будівельної галузі. ФОТО
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні