Схуднення «під мухою»: як правильно скористатися алкогольною дієтою

Схуднення «під мухою»: як правильно скористатися алкогольною дієтою

Виявляється, іноді алкоголь, зокрема вино, може піти людському організму на користь і допомогти досягти заповітної мети – схуднути. Але не все так просто, пише znaj.ua.

Перш ніж ви почнете алкогольну "дієту", ознайомтесь з кількома правилами вживання.

Червоне і біле сухе вино – низькокалорійний алкоголь. До його складу входить найменше цукру і воно практично не викликає похмілля. Більш того, за словами вчених, вино, випите перед сном, допомагає схуднути. Компоненти, які входять до його складу, активніше спалюють жир.

Разом з келихом – склянка води

Щоб зробити вино ще менш калорійним, його можна трохи розбавити водою, також це дозволить уникнути швидкого сп'яніння, і не буде тягнути "закусити" чимось смачненьким. Також ми радимо випити води перед вечіркою і не забувати пити після неї. Це допоможе підтримати водний баланс в організмі.

Закушувати обов'язково

Завдяки закусці алкоголь не буде так швидко всмоктуватися у ваш організм, а, значить, не так сильно зашкодить. Звичайно ж, закушувати смаженою картоплею не варто. Обираємо сири та інші, якщо не низькокалорійні, то корисні закуски. Можна дозволити навіть трохи шоколаду – вчені кажуть, що шоколад і червоне вино разом корисні і додають стрункості.

Потрібен контроль

Напевно, вам вже не раз говорили, що головне - знати міру. Дослідження говорять, що пити трохи вина в день – вкрай корисно. Саме з любов'ю до червоного вина вони пов'язують низьку серцево-судинну захворюваність у жителів півдня Франції.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лучанин на візку не міг добратися додому – допомагали патрульні
Наступна новина На Рівненській у Луцьку фури «застрягли» на кілька тижнів
Останні новини
Схожі новини