Шукають свідків моторошної аварії на Ківерцівській у Луцьку. ФОТО

Шукають свідків моторошної аварії на Ківерцівській у Луцьку. ФОТО
аварія на Ківерцівській

Правоохоронці розшукують свідків аварії, яка трапилася на вулиці Ківерцівській в Луцьку.

Про це повідомляють у прес-службі поліції Волині.

Нагадаємо, в суботу, 16 червня, в Луцьку на вулиці Ківерцівській автомобіль «ВАЗ-2106» зіткнувся з причепом зустрічної вантажівки Mercedes-814.

Автопригода сталася о 15 годині. Автомобіль «ВАЗ-2106» під керуванням 37-річного жителя обласного центру рухався вулицею Ківерцівською. За кермом зустрічної вантажівки з причепом перебував 43-річний житель райцентру Ківерці. Внаслідок зіткнення постраждали водій «ВАЗу», а також 35-річна та 3-річний його пасажири. Їх госпіталізували.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди слідчі Луцького відділу поліції розпочали кримінальне провадження за ознаками злочину передбаченого ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження.

З метою повного, всебічного та об’єктивного розслідування вказаного кримінального провадження поліцейські просять зголоситися очевидців дорожньо-транспортної пригоди. Контактні номери телефонів: (099) 519-63-39 або 102.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У луцьких школах просять ввести учнівські квитки
Наступна новина Волинян попереджають про град та шквали
Останні новини
Схожі новини