Шукають волинян для участі в міжнародному проекті

Шукають волинян для участі в міжнародному проекті
джерело фото: thumbs.dreamstime.com

Волинських фотографів, журналістів та дизайнерів запрошують взяти участь у школі візуального сторітелінгу «Наше майбутнє».

Міжнародний проект триватиме з 11 по 26 вересня, – повідомляють організатори.

Мета школи візуального сторітелінгу − створити якісний незалежний журнал силами українсько-німецької команди. Учасники почнуть працювати над виданням зі збору інформації, а завершать презентацією друкованого екземпляру.

Організатори проекту: ГО «Молодіжна Платформа», німецьке видання «NGO FROH!», ГО «Сєвєродонецька молодіжна рада», «Центр Візуальної Освіти». Проект фінансується за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини.

Проект націлений на те, щоби розповісти історії про дві різні, але такі рідні частини країни. Реалізовувати ініціативу почнуть в Сєвєродонецьку та продовжать в Луцьку, щоб зібрати матеріал з обох міст. За допомогою доповідей, інтерв'ю, есе, портретів у малюнках та тексту на тему «Наше майбутнє» учасникам покажуть, як багато спільного є в людей, які знаходяться в двох географічно протилежних куточках України.

Організатори хочуть покращити навички учасників у сфері сторітелінгу та створити простір для спільного обміну думками не тільки під час проекту, а й в майбутньому.

Перша частина проекту передбачає проведення тренінгу з вивченням технологій, що виникли в новій журналістиці та візуальному сторітелінгу. Потім за 7 днів кожен створить розповідь в тексті, словах, чи використавши інші креативні методи. Учасники отримають професійний фідбек і кожен дізнається більше про методи типографічного набору, підготовки до друку, та редагування отриманого матеріалу. За декілька днів до закінчення проекту, організатори зберуть усі матеріали в один фінальний PDF-файл для друку та презентують новостворений журнал під час завершальної вечірки.

До участі в проекті запрошують студентів, випускників та молодих професіоналів з Волинської та Луганської області.

«Якщо в тебе є досвід в написанні статей, видавничій діяльності, мистецтві&ілюструванні, фотографії, дизайні статей – реєструйся за посиланням https://goo.gl/forms/i0Bbn2ieQLv2tDl82. Дедлайн – 16 серпня», – йдеться в повідомленні.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині майже 35 тисяч субсидіантів можуть лишитись без державної допомоги
Наступна новина Волинян попереджають про надзвичайну спеку
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні