Силовики проводять обшуки в окремих єпархіях УПЦ МП на Житомирщині

Силовики проводять обшуки в окремих єпархіях УПЦ МП на Житомирщині
Джерело фото: Програма Плюс

Правоохоронці прийшли з обшуками у приміщення, що належать єпархіям УПЦ МП. Обшуки проводять у Житомирській області та у Києві.

Про це розповіла речниця ГУНП у Житомирській області Алла Ващенко, повідомляє Житомир.info.

«У рамках розслідування кримінального провадження, розпочатого за статтею 161 Кримінального кодексу України (йдеться про порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, національної належності або ставлення до релігії), 3 грудня працівники слідчого управління ГУНП в Житомирській області разом з працівниками СБУ проводять 8 санкціонованих обшуків у Києві, Житомирі, Овручі і Коростені. Обшуки проводяться у будівлях, приміщеннях та приватних оселях», – розповіла вона.

Як стало відомо, обшуки проводять в приміщеннях, які належать Житомирській і Новоград-Волинській єпархії та Овруцько-Коростенській єпархії Української православної церкви Московського патріархату.

В управлінні Служби безпеки України в Житомирській області підтвердили участь співробітників СБУ в обшуках, які проводять працівники слідчого управління ГУНП.

Читати також: В УПЦ МП на Волині прокоментували обшуки у митрополита Павла


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Графік відключення світла у Луцьку на 4 грудня
Наступна новина Природні мотиви і однотонні: які шпалери будуть модними у 2019-му
Останні новини
Схожі новини