Сільська дискотека під Луцьком закінчилась для відвідувача зламаною щелепою

Сільська дискотека під Луцьком закінчилась для відвідувача зламаною щелепою

У клубі села Брище Луцького району між відвідувачами виник словесний конфлікт, під час якого один з чоловіків ліктем зламав щелепу іншому.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області від 13 квітня, – пише ІА «Волинські новини».

Як вдалося встановити під час судового засідання, 19 січня 2018 року у селі Брище Луцького району, в клубі на вулиці Миру, 54 між двома чоловіками на ґрунті особистих неприязних відносин виник словесний конфлікт, тож обвинувачений наніс іншому учаснику конфлікту удар ліктем правої руки в щелепу з лівої сторони, внаслідок чого спричинив потерпілому тілесне ушкодження у вигляді перелому нижньої щелепи в ділянці 8-го зуба зліва, яке, згідно з висновку експерта, відноситься до категорії тілесних ушкоджень середнього ступеню тяжкості за ознакою тривалого розладу здоров'я, оскільки для його загоєння необхідний час більше 21 доби.

Обвинувачений повністю визнав свою вину у вчиненні злочину, однак цивільний позов потерпілого до нього про відшкодування майнової, моральної шкоди та витрат на правову допомогу не визнав.

Відтак, суд визнав чоловіка винним та призначив покарання у виді позбавлення волі на строк 1 рік, проте на підставі ст.ст. 75, 76 КК України звільнив від призначеного покарання, якщо той протягом 1 року не вчинить нового злочину. До того ж суд ухвалив стягнути з обвинуваченого майнову та моральну шкоду потерпілому.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Стали відомі подробиці затримання працівників волинського суду на хабарі
Наступна новина У Луцьку відбувся флешмоб на підтримку визнання української автокефалії
Останні новини
Схожі новини