Сім багатоповерхівок Луцька - без опалення через прорив у тепломережі. ВІДЕО

Сім багатоповерхівок Луцька - без опалення через прорив у тепломережі. ВІДЕО
Джерело фото: скріншот

Сім багатоповерхівок у Луцьку сьогодні залишились без теплопостачання. 

Окрім проспекту Перемоги, сьогодні, 12 листопада, не обігріваються квартири в деяких будинках на проспекті Волі та на вулиці Вороніхіна, йдеться у сюжеті «UA: Волинь».

Наразі бригада ДКП «Луцьктепло» усуває прорив у тепломережі. Начальник першого теплового району Вадим Безносиков розповів, що аварія трапилась минулого тижня. 

«Дорогу ми не риємо. Тут, бачте, дуже багато комунікацій: є газ, є кабель силовий, і кабель освітлення буде. Будемо старатись під ними протягувати труби, протягувати на ту сторону на Перемоги, 3. Будемо старатись чимшвидше ці роботи завершити», – розповів чоловік.

Детальніше – у сюжеті.

 
Сім багатоповерхівок Луцька сьогодні - без тепла

Сім багатоповерхівок Луцька сьогодні - без тепла. Опалювальний сезон у них не відновили через пориви підземних тепломереж. Бригади ДКП «Луцьктепло» ліквідовують аварії на проспектах Перемоги та Волі, вулиці Вороніхіна. Луцькі ж школи, лікарні та дитсадки обігріваються повністю. Про це сьогодні журналістам Суспільного розповів головний інженер ДКП «Луцьктепло» Володимир Біньковський. Детальніше у відео.

Posted by UA: Волинь on Monday, 12 November 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку відкрилось грузинське кафе. ФОТО
Наступна новина У Луцьку стартував сезон мандаринів: які ціни. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини