Simparica TRIO - новий протипаразитарний препарат від бліх та кліщів на ринку України

Simparica TRIO - новий протипаразитарний препарат від бліх та кліщів на ринку України
Фото ілюстративне

Відповідальним господарям відомо, що обробка собаки від паразитів – обов’язкова і постійна процедура, яка супроводжує тварину все життя. Теорія деяких легковажних власників про те, що паразити звичайна річ і не наносять шкоди здоров’ю тварини, а от протипаразитрні препарати, навпаки, шкодять, та ще й дуже, базуються на невігластві та лінощах.

Як паразити шкодять собаці?

Давайте розглянути найпоширеніший вид паразитів – гельмінтів. Їх, на відміну від бліх та кліщів не видно, то ж деякі власники роблять вигляд, що проблеми взагалі не існує. На жаль, це не так, атака паразитів викликає чисельні ураження організму:

1. Механічні ушкодження виникають внаслідок прикріплення особин гельмінтів до внутрішніх органів, це призводить до ран на слизових, що причиняють кровотечі та некрози. Якщо не обробляти тварину від гельмінтів роками, вони накопичуються в кішковику, можуть його закупорити і навіть розірвати.

2. Алергічно-токсичні ураження виникають внаслідок інтоксикації організму тварини дуже токсичними продуктами життєдіяльності гельмінтів.

3. Трофічні ушкодження є наслідком того, що паразити харчуються кров’ю, травними соками, слизом тварини і їм перепадає велика частка корисних вітамінів та мікроелементів, а тварина ці корисні речовини не доотримує, що підриває її здоров’я.

4. Дисбактеріоз в ураженої тварини розвивається внаслідок порушення гельмінтами балансу між корисними і гнилісними бактеріями. Це негативно впливає не лише на процес травлення, а і на обмін речовин.

5. Пониження імунітету виникає через те, що внутрішні органи постійно травмовані, мають виразки і мікротріщини, через які проникають хвороботворні бактерії і спричиняють запалення.

Це тільки гельмінти, а ще ж є блохи, кліщі: «Невже ми тільки і маємо те робити, що обробляти собаку проти всіх паразитів, даючи хвостику одну пігулку за іншою?» – спитаєте ви.

Дійсно, раніше так і було. Звісно, що повноцінну обробку тварини проти паразитів проводили одиниці господарів. Інші давали препарати нерегулярно. Ми не будемо нікого засуджувати, бо це дійсно дуже незручно і клопітно, та й собака не в захваті.

Чи може протипаразитарна обробка собаки бути більш комфортною?

Зараз модно бути відповідальним господарем, і для цього є всі можливості: нещодавно на ринку України з’явився новий протипаразитарний препарат для собак потрійної дії Сімпаріка Тріо (Simparica Trio), який ефективно діє на кілька видів паразитів.

Це американські ліки, що були розроблені компанією Zoetis Inc. Один з найавторитетніших виробників ліків для тварин у світі за основу своєї назви взяв слово «zoetic», що означає глибинний зв’язок з життям, етичний зв’язок з живими істотами. На практиці це виражається в безперервній підтримці тих, хто присвятив своє життя роботі з тваринами. Продукти компанії вирішують щоденні великі у маленькі проблеми при роботі з хвостиками.

В чому переваги протипаразитаного препарату для собак Сімпаріка Тріо?

  • Simparica Trio одночасно діє на різних паразитів (5 видів кліщів, бліх, аскарид, анкілостоми та серцевого черв’яка);
  • легко сприймається тваринами, бо має чудовий смак печінки;
  • препарат має у складі відразу 3 активних компоненти: пірантел, сороланер, моксидектин; · можна застосовувати для цуценят (після 8 тижнів);
  • широка лінійка дозування, що дозволяє точно підібрати таблетки саме для свого вихованця;
  • 1 таблетка на місяць захистить тварину від найнебезпечніших паразитів;
  • доступна вартість.

Звертаємо увагу, на високу ефективність Simparica Trio проти Dirofilaria immitis (серцевого черв’яка), що оселятися у серці, легенях, венах собаки і спричиняє дирофіляріоз серця – дуже небезпечне захворювання, що може викликати серцеву недостатність, а в запущених випадках смерть тварини. Хвороба важко діагностується, тож профілактика – одне з найоптимальніших розв’язань цієї проблеми.

Якщо Ви не вважаєте за потрібне давати улюбленцю протипразитарний препарат широкого спектру дії, то пропонуємо підібрати необхідні ліки від паразитів серед великого асортименту інтернет-магазину E-ZOO. Будьте здорові, бережіть себе та своїх улюбленців.

На правах реклами


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині двоє чоловіків підробляли довідки про непридатність до військової служби
Наступна новина На Волині досі розшукують 20-річного хлопця, який зник ще 10 лютого
Останні новини
Схожі новини