Син буде донором: мамі військовослужбовця з Луцька пересадять печінку. Потрібна допомога

Син буде донором: мамі військовослужбовця з Луцька пересадять печінку. Потрібна допомога

У 42-річної лучанки Вероніки Романюк діагностували цироз печінки, асоційований із вірусним гепатитом С. Єдиний варіант лікування – трансплантація печінки.

Як повідомляє ІА Волинські новини, багатопрофільна клініка «Оберіг», що в Києві, погодилася зробити операцію безплатно, однак на підготовку хворої та донора до операції необхідні значні кошти.

За попередньою оцінкою, вартість стаціонарного лікування, перебування в умовах відділення інтенсивної терапії, реанімації та стаціонару клініки може орієнтовно скласти 300 тисяч гривень, залежно від особливостей періоду.

Цивільний чоловік Вероніки Володимир Логунов розповів: вартість оперативного втручання та післяопераційної реабілітації оплачує держава, однак на підготовку хворої та донора до операції потрібно близько 400 тисяч гривень.

18-річний син Вероніки, який став на захист нашої країни від окупантів, стане донором для своєї мами. 


«Операцію заплановано на 7 березня. Спільними зусиллями та завдяки небайдужим нам вдалося зібрати 200 тисяч гривень. Але до операції – два тижні, а один день у реанімації вартує близько 30 тисяч гривень, тобто потрібно ще приблизно 150 тисяч гривень… Благаю допоможіть», – зазначив Володимир Логунов.



Переказати кошти на лікування Вероніки Романюк можна за реквізитами:

4731219617509983 (ПриватБанк). Отримувач: Логунов Володимир Олександрович).


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Біля Луцька ввечері сталася аварія: на місці працювали рятувальники. ФОТО
Наступна новина Залишились дружина, сини і велика любляча родина: на Волині попрощалися з полеглим Василем Бекеруком
Останні новини
Схожі новини