Син теж у війську. Ківерці поховали захисника Анатолія Сардачука

Син теж у війську. Ківерці поховали захисника Анатолія Сардачука

Ківерцівська громада попрощалася із воїном-захисником Анатолієм Сардачуком, який десять місяців вважався зниклим безвісти. 

Про це повідомили на сторінці міської ради.

40-річний військовослужбовець – із села Конопелька. Працював у Ківерцівському держлісгоспі. До лав ЗСУ пішов 14 листопада 2023 року. Загинув солдат, як з'ясувала ДНК-експертиза, 9 січня 2024 року на полі бою поблизу Новомихайлівки Покровського району Донецької області.

Скорботний кортеж ківерчани зустріли біля «Дубка». Далі траурна процесія прослідувала вулицями міста до рідного дому у селі Дідовичі.

Односельчани усім селом зустрічали Героя, дорогу встеливши квітами та вклякнувши на колінах. Попрощалися із захисником біля рідного дому рідні, друзі, побратими, – йдеться в повідомленні.

Відспівали покійного у храмі Святих апостолів Петра й Павла в Сокиричах. Місцем вічного спочинку Анатолія Сардачука  стала Алея Слави на цвинтарі міста Ківерці.  Без батька залишилися неповнолітня донька та син-військовослужбовець.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Завтра в Нововолинську хоронитимуть захисника
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні