«Ситуація вкрай напружена, працюємо над посиленням карантину», – мер Нововолинська

«Ситуація вкрай напружена, працюємо над посиленням карантину», – мер Нововолинська

Міський голова Нововолинська Борис Карпус назвав ситуацію із захворюваністю на ковід у місті «вкрай напруженою» і заявив, що влада працює над посиленням карантинних обмежень.

Про це йдеться у повідомленні на його сторінці у фейсбуці

За словами Карпуса, протягом минулого тижня у Нововолинську зафіксували 2 летальні випадки, а за вихідні померло ще 4 інфікованих.

Він повідомив, що завантаженість ліжок хворими на коронавірус у Нововолинській міській лікарні становить 65%. В інфекційному відділенні – 46 пацієнтів, у реанімації – 13, троє на апараті ШВЛ.

«Щодня все більше міст України переходять у режим локдауну. Ми теж працюємо над посиленням карантинних обмежень. Маємо діяти оперативно, щоб запобігти колапсу в лікарнях», – повідомив міський голова. 

Він зауважив, що з понеділка школи міста йдуть на канікули та на дистанційний режим навчання. 

«Ведемо переговори з місцевим бізнесом, іншими установами та організаціями. Обмеження будуть стосуватися всіх!» – запевнив Борис Карпус.

Читати також:

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина За три дні на Донбасі загинуло троє українських воїнів
Наступна новина Коронавірус в Україні: що змінилося за добу
Останні новини
Схожі новини