Сів п'яний за кермо: у Луцьку 16-річний водій влетів в електроопору. ФОТО

Сів п'яний за кермо: у Луцьку 16-річний водій влетів в електроопору. ФОТО

Луцькі патрульні склали адмінматеріали на 16-річного водія, який сів за кермо нетверезий та не розминувся з електроопорою.

Про це інформує патрульна поліція Волині. 

Сталося усе в ніч на четвер, 2 листопада. Було близько 2-ї години, коли патрульні отримали повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на вулиці Хурсенка.

Коли вони прибули на місце, то з’ясували, що неповнолітній місцевий житель, який ніколи не отримував посвідчення водія, сів за кермо Volkswagen Passat. Спочатку він здійснив наїзд на припаркований автомобіль свого сусіда та покинув місце ДТП, однак далеко не від’їхавши, зіткнувся ще й з електроопорою.

Патрульні виявили у чоловіка ознаки алкогольного сп’яніння. Йому запропонували пройти огляд за допомогою приладу Драгер, і алкотестер показав результат 0,94 проміле.

На громадянина поліцейські склали адмінматеріали за ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування), ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів) ст. 122-4 (Залишення місця ДТП), ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Війна забрала життя молодого воїна з Волині Олександра Мороза
Наступна новина У Луцьку покарали водія, який вчинив ДТП і втік. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини