Скандал у луцькій маршрутці: прокурорка надавала по голові жінці похилого віку. ВІДЕО

Скандал у луцькій маршрутці: прокурорка надавала по голові жінці похилого віку. ВІДЕО

У маршрутці луцької фірми Експрес «Київ-Луцьк» стався прикрий випадок. 

Дві працівниці Київської прокуратури на зауваження на їхню адресу почали лаятися до присутніх та ображати їх зі словами: « Ви вся смердючі Поліщуки, «нарветесь» на Київську прокуратуру і буде всім вам п...ц». 

Про це на своїй сторінці у Faceboоk пише Yana Murray, яка стала очевидицею події. 

Після цього присутня у транспортному засобі жінка поважного віку не витримала та відповіла невихованим прокуроркам, за що отримала від однієї по голові. 

 

Друзям лучанам та і киянам теж на замітку Только что в маршрутке Киев Луцк частной фирмы Луцк Експресс две работницы Киевской прокураторы в ответ на замечание о том, что остановка закончилась и все в автобусе ждут только их, начали матерится и оскорблять всех присутствующих со словами:"Вы все вонючие Полищуки, нарвётесь на Киевскую прокуратуру и будет вам всем п***ц, и вообще Волынь ваша вонючая, такая же как и вы... бла бла бла." Чего женщина пожилого возраста не выдержала и вступила с ними в ссору, и за это, внимание! Получила по голове от одной из них!!!!!! На просьбу предоставить документы, опять же все были посланы куда подальше. На мою заявку о том, что я сняла видео, мне сказали что при выходе из автобуса у меня отберут телефон и устроят мне "большие проблемы". У меня лично нет слов... молодая девушка бабушку по голове! Шановні Лучани, маршрутка прибуває до ЗагСу приблизно о 17:30. Якщо хтось має бажання зустріти представників Київської прокуратури, зробити фото на пам'ть та поширити його у соц мережах, уелкам! Нехай їм та Волинь так засмердить, щоб більше сюди не їздили. Отакої, з Новим Роком (((( а мені ще дві години з ними поруч сидіти. Нажаль відео почала знімати піздно і телефон сів. І так, вона тепер каже, що вона бабусі капюшончик поправила. #прокуратура

Posted by Yana Murray on Saturday, 30 December 2017


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Ніч на 29 грудня стала найтеплішою з 1881 року
Наступна новина Нові ціни на електропостачання. Які тарифи встановлено для промислових споживачів?
Останні новини
Схожі новини