Скандал у Стобихівці: судили волинянина, що не пускав дитину до школи. ФОТО

Скандал у Стобихівці: судили волинянина, що не пускав дитину до школи. ФОТО

На Волині судять батьків учнів школи у Стобихівці, які не пускали дітей до навчального закладу протягом 2 місяців, вимагючи будівництва нової школи. 

Про це повідомляє Район.Камінь-Каширський

Нагадаємо, Нагадаємо, у школі селі Стобихівка нині навчається понад 200 учнів, вмістити навчальний заклад може близько 80-ти. Минулого навчального року діти вчилися у декілька змін. З першого вересня цього року батьки своїх дітей до школи не пустили. А 5 листопада учні та їх батьки вийшли на акцію протесту. Після цього тендер на будівництво школи таки оголосили

6 листопада відбувся суд над одним із батьків школярів – Сергієм Сухацьким. Він притягається до адміністративної відповідальності за невиконання батьківських обов'язків по вихованню дітей.

Луцький активіст Володимир Бут-Гусаїм на своїй сторінці у Фейсбуці написав, що чоловіка прийшли підтримати односельчани.

«Батько 6 дітей, має хорошу характеристику від громади, не одноразово підтримував та підтримує наших хлопців, що перебувають в зоні АТО! На суд прийшли односеляни, щоб підтримати його!» – говорить Володимир Бут-Гусаїм.

Активіст зазначив, що до суду подадуть апеляцію.

«Ми готуємося до апеляції! Суд не врахував жодного клопотання, де було багато порушень із боку поліції та влади!» – додає він.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку вп’яте шитимуть іграшки, аби допомогти дітям з онкологією
Наступна новина На Волині до держбюджету сплатили майже 2,5 мільярда гривень податкових платежів
Останні новини
Схожі новини