Скандальна заступниця Авакова пішла з посади за власним бажанням

Скандальна заступниця Авакова пішла з посади за власним бажанням

Міністр МВС вважає роботу Деєвої за цей час продуктивною для реформування поліції.

Кабінет міністрів 27 грудня, в середу, звільнив заступника міністра внутрішніх справ з питань європейської інтеграції Анастасію Деєву з посади за власним бажанням. Про це повідомляється на сайті Міністерства внутрішніх справ.

Міністр МВС Арсен Аваков подякував екс-заступниці за роботу і за всі проекти, над якими вона працювала і успішно завершила, йдеться в повідомленні.

«Анастасія Деєва сьогодні завершила свою каденцію на посаді зам міністра. Вона блискуче реалізувала всі проекти, які були заплановані. Життя пропонує безліч викликів і, сподіваюся, з ними вона впорається так само добре, як і в МВС! Дякую за службу», – сказав Арсен Аваков.

«Скажу прямо – вона молодець», – додав міністр у своєму Twitter.

Проектний офіс (ПО), який був створений та координувався заступником Міністра з питань європейської інтеграції Анастасією Дєєвою, працював над імплементацією реформування МВС,  залученням інвестицій та міжнародної технічної допомоги для реалізації реформ, зазначили в прес-службі.

Деєву було призначено на посаду на початку жовтня 2016 року. Великий резонанс викликала публікація в інтернеті відвертих знімків нової заступниці міністра. Глава відомства Арсен Аваков різко засудив критиків нової працівниці відомства, назвавши Дєєву «працездатною і комунікабельною».

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Розповіли, скільки грошей зібрав фільм «Кіборги»
Наступна новина Шість різдвяних колядок, які можна вивчити з дитиною
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні