Скандальний луцький салон еротичного масажу продовжує працювати. ВІДЕО

Скандальний луцький салон еротичного масажу продовжує працювати. ВІДЕО

У луцькому спа-салоні «Карамель», який вперто не бачать головні посадовці від правоохоронних структур, цими днями - вихідні.

У закладі у відповідь на дзвінки кажуть, що не працюють. Вочевидь, «законному» масажному комплексу з оголеними працівницями, готовими довести клієнтів до екстазу, і справді нема чого боятися, – пише ІА «Волинські новини» з посиланням на сюжет ТРК Аверс.


Після розслідування журналістів та виходу викривального сюжету про діяльність масажного салону «Карамель» ним мали б зацікавитись правоохоронці. Але поки поліція шукала докази і ознаки злочину - салон встигли "закрити".

Аби дізнатися як просувається розслідування, журналісти телеканалу зателефонували до начальника ГУ НП у Волинській області Петра Шпиги.

«Ви ж дали вже інформацію на телебачення, яке ви хочете розслідування щоб було? Якщо ви вже все реально розказали та показали? Прийдете, ми вам все розкажемо», - розповів головний поліцейський Волині.

«Тобто це все правда і там дійсно надають послуги інтимного характеру», - поцікавилися журналісти.

«Я вам не казав, що це правда. Це ви собі версії висуваєте: правда, неправда. Буде правда, коли ми притягнемо до відповідальності, якщо це буде», – відрубав Петро Шпига та кинув трубку.

Нагадаємо, салон «Карамель» для так званого масажу та інших задоволень журналісти «Аверсу» бачили зсередини. «І тепер ми знаємо, що масаж – це коли дві оголені дівчини можуть довести клієнта до ерекції своїми сідницями та іншими частинами тіла», - йдеться у сюжеті ТРК.

Засумнівавшись, що задоволення клієнта обмежується лише масажем, журналісти зареєстрували підозри про можливі злочини у Головному управлінні у Волинській області. Проте правоохоронці вочевидь не встигли у «Карамель», адже як кажуть у салоні, наразі вони не працюють.

Зокрема, про те, що заклад закритий, повідомили журналістці, яка зателефонувала у салон начебто для того, щоб купити сертифікат брату на день народження.

«Вочевидь, не працювали дівчата лише кілька годин, та й попередній запис чомусь пропонують лише тоді, коли у слухавку лунає чоловічий голос», - наголошують на телеканалі. Зокрема, у спа-салоні «Карамель», почувши у слухавці чоловічий голос, оформили попередній запис на «масаж».

«Правоохоронні органи з такою продуктивністю роботи можуть дочекатися, коли персонал «Карамелі» постаріє. Адже коли журналісти поїхали у поліції Волині, аби дізнатися, чи заява про злочин, яку вони подали, вже стала кримінальним провадженням, то відповідний підрозділ виявився ані для них, ані чергових поліції недоступним.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Волиньвугілля» хочуть реорганізувати у волинське шахтоуправління. ВІДЕО
Наступна новина Волинські кікбоксери повернулись з Польщі чемпіонами. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини