Скандальну ділянку на вулиці Ковельській, 17 у Луцьку обгородять бетонними блоками

Скандальну ділянку на вулиці Ковельській, 17 у Луцьку обгородять бетонними блоками

Ділянку на вулиці Ковельській, 17 у Луцьку обгородять бетонними блоками, щоб туди не заїжджали автомобілі.

Про це стало відомо у середу, 19 лютого, під час засідання міського виконавчого комітету.

Начальник відділу державного архітектурно-будівельного контролю Луцькради Владислав Троць повідомив, що містобудівні умови (дозвіл на будівництво) на цій ділянці міська рада не видавала. Що ж стосується земельних робіт, які там ведуться, це в компетенції відділу муніципальної варти.

Перший заступник міського голови Григорій Недопад також зазначив, що автомобілі, які працюють на цій ділянці, розвозять бруд дорогою. Тому комунальникам доручать обгородити ділянку бетонними блоками, аби туди не зміг заїжджати транспорт.

Раніше головний архітектор міста Веніамін Туз пояснював, що згідно з опорним планом, це зона будівництва торгового центру.

Зауважимо, кілька років тому на Ковельській, 17 планували збудувати багатоповерховий житловий комплекс з офісними будівлями. Це викликало невдоволення серед архітекторів. Вони переконували, що нове будівництво може в тому числі зіпсувати панораму Старого міста.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Якби мали квартиру, одружилися б раніше». В гостях у Вікторії Доманської та Сергія Стрихарчука
Наступна новина Янукович запропонував Зеленському разом «об'єднати країну»
Останні новини
Схожі новини