Скільки «державних» доріг відремонтували на Волині у 2018-у

Скільки «державних» доріг відремонтували на Волині у 2018-у
Фото ілюстративне (джерело: Власно.інфо)

У 2018 році на ремонт доріг державного значення у Волинській області витратили 885,2 мільйона гривень.

Більшу частину витратили на ремонти доріг з Луцька до Ковеля, з Луцька до Володимира-Волинського та Нововолинська, розповів начальник служби автомобільних доріг у Волинській області Анатолій Посполітак під час прес-конференції у четвер, 7 лютого.

За його словами, за 730,5 мільйона гривень провели поточний середній ремонт 5,2 кілометра дороги (М-19) - з Луцька у Ковельському напрямку, 38 кілометрів дороги (Н-22) з Луцька в напрямку Устилуга, 18,6 кілометра дороги (Р-15) в районі Володимира-Волинського та Нововолинська, а також 1,6 кілометра доріг Р-14 та Н-17.

154,6 мільйона витратили на дрібні ремонти та поточне утримання доріг, зокрема ліквідацію ямковості, поверхневу обробку, зимове утримання доріг, тобто розчищення від снігу, посипання тощо. А ще у 2018 році витратили 14,2 мільйона на ремонт 7 мостів та 2 водопропускних пунктів.

Посполітак пояснив, що вони можуть зекономити чималі кошти на ремонт, якщо зима буде м'якою. Наприклад, за січень 2019 року на зимове утримання витратили 11 мільйонів гривень.

На сезон 2019-2020 запланували 32 мільйони гривень на прибирання від снігу, посипання та інші роботи щодо боротьби із «наслідками» зими.

Читати також: Які дороги планують відремонтувати у Луцьку в 2019 році


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку на проспекті Соборності прибрали стихійне сміттєзвалище. ФОТО
Наступна новина Між двома церквами, або Чотири складні питання про війну патріархатів
Останні новини
Схожі новини