Скільки класів на Волині вже пішли на «дистанційку»

Скільки класів на Волині вже пішли на «дистанційку»

У Волинській області станом на 14 вересня на дистанційну форму навчання перейшли 52 класи. А у Луцькій громаді на дистанційному навчанні 14 класів, а хворих на ковід виявили у таких школах: № 3, 5, 7, 13, 15, 17, 21, 23 і 24.

Про це Суспільному повідомила заступниця керівника обласного управління освіти й науки Тетяна Соломіна.

Дві школи повністю перейшли на навчання онлайн. Одна в селищі Турійськ та ще одна в селі Піщане Камінь-Каширського району. З її слів Тетяни Соломіної, причина переходу класів на дистанційну форму освіти – збільшення кількості хворих на коронавірус серед школярів.

"Щодня захворюваність коливається від 2-4 дітей, 1-2 педагоги. Ми не фіксуємо масових захворювань, хоча їх більше, ніж було. На сьогодні маємо семеро хворих за добу, 16 учнів перебувають у стані хвороби, а з 1 вересня – 55 дітей, які були хворі. Маємо двоє вчителів, які захворіли", – каже посадовиця.

Освітянка додає: загалом від початку навчального року на COVID-19 в області занедужало 35 школярів та двоє педагогів. "Минулого року дорослі більше хворіли, ніж діти. Початок навчального року показав, що ця хвороба добралася і до дітей", – зазначила Тетяна Соломіна.

У Луцькій громаді на дистанційному навчанні перебуває 14 класів, – розповів Суспільному директор міського департаменту освіти Віталій Бондар. З його слів, хворих на коронавірус виявили у таких школах: № 3, 5, 7, 13, 15, 17, 21, 23 і 24.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В’ячеслав Чорновіл загинув не внаслідок ДТП, його вбили, – ексзаступник генпрокурора
Наступна новина Епідеміологи попереджають про погіршення ситуації із ковідом на Волині
Останні новини
Схожі новини