Скільки коштів виділили на молодіжне будівництво? | Волинська обласна рада

Скільки коштів виділили на молодіжне будівництво? | Волинська обласна рада

Міністерство фінансів розглянуло  звернення Волинської обласної ради від   про відновлення фінансування Державної програми забезпечення молоді житлом на 2013-2017 роки.
"Згідно з п. 2 постанови Кабінету Міністрів України від 24.10.2012 № 967 «Про затвердження Державної програми забезпечення молоді житлом на 2013 - 2020 роки» кошти для виконання визначених Програмою завдань і заходів передбачаються під час складання проекту Державного бюджету України на відповідний рік виходячи з можливостей державного бюджету.
Відповідно до статті 22 Бюджетного кодексу України для здійснення програм та заходів, які реалізуються за рахунок коштів бюджету, бюджетні асигнування надаються розпорядникам бюджетних коштів. Головні розпорядники бюджетних коштів затверджуються законом про Державний бюджет України шляхом встановлення їм бюджетних призначень.
Законом України «Про Державний бюджет України на 2018 рік» для забезпечення молоді житлом Мінрегіону передбачено бюджетні асигнування за програмами за:
-    КПКВК 2751380 «Часткова компенсація відсоткової ставки кредитів комерційних банків молодим сім'ям та одиноким молодим громадянам на будівництво (реконструкцію) та придбання житла» в обсязі 35,4 млн. грн.
-    КПКВК 2751420 «Збільшення статутного капіталу Державної спеціалізованої фінансової установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву» з подальшим використанням на реалізацію Державної програми забезпечення молоді житлом» в обсязі 30 млн. гривень", - йдеться у відповіді за підписом заступника Міністра фінансів Сергій Марченко.
 
Читати далі


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині люди відзначають День Соборності України. ФОТО
Наступна новина Люди готові громити маршрутки №47 через їх «роботу»
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні