Скільки «заробляють» виробники автомобілів: цифри

Скільки «заробляють» виробники автомобілів: цифри

Задумувались, скільки найвідоміші марки заробляють на продажах своїх авто? Виявляється, не все так просто.

Деякі люксові бренди не лише не заробляють, а ще й втрачають на продажах своїх машин! Так, кожен проданий автомобіль Bentley приносить фірмі збитки у розмірі 17 тисяч євро, а Tesla втрачає по 11 тисяч євро з кожного авто, – пише WEST AUTO HUB.

Британський концерн Jaguar Land Rover заробляє близько 800 євро з кожного авто. Значно краще справи виглядають у Maserati (5 тисяч євро), Audi, BMW, Mercedes-Benz (9 тисяч євро) та Porsche, що став лідером серед німецьких марок з чистим прибутком у 17 тисяч євро з кожної автівки. Абсолютне ж лідерство у рейтингу здобула компанія Ferrari, що отримує близько 70 тисяч євро прибутку з кожного суперкара.

Цікаво, що результати цього дослідження збігаються з інформацією агентства Bloomberg, що була оприлюднена минулого року. За даними агентства, Porsche отримує $ 17 250, а Ferrari – $ 90 000 з кожного проданого автомобіля.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Яким маркам авто довіряють найбільше. СТАТИСТИКА


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Учасники «Поліського літа з фольклором» зібралися в центрі Луцька. ФОТО
Наступна новина У луцькому супермаркеті маму змусили заплатити за «розбитий» дитиною «кіндер»
Останні новини
Схожі новини