На Волині скутерист серед поля пограбував велосипедиста

На Волині скутерист серед поля пограбував велосипедиста

У Ківерцівському районі скутерист пограбував на узбіччі чоловіка, який ремонтував свій велосипед, завдавши йому удару в обличчя та відібравши телефон і його транспортний засіб.

Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду від 1 червня, – пише ІА Волинські новини.

Як вдалося встановити під час судового засідання, 30 серпня 2017 року обвинувачений на своєму скутері в полі між селами Клепачів та Озерце Ківерцівського району наздогнав велосипедиста, який зупинився на узбіччі дороги, аби відремонтувати свій транспортний засіб, та вдарив його в обличчя, від чого потерпілий впав на землю.

Потім обвинувачений викрав із сумки потерпілого iPhone 5S, навушники «Ergo» в чохлі, силіконовий чохол до телефону, перехідник до комп'ютерної мишки «A4TECH», а також велосипед марки «Мінськ», – всього на загальну суму 4552,44 грн.

Обвинувачений повністю визнав свою вину, тож між ним та прокурором був укладений договір про визнання винуватості.

Відтак, суд визнав його винним та призначив покарання у виді 4 років позбавлення волі, однак на підставі ст. 75, 76 КК України звільнив від призначеного покарання, якщо протягом 1 року він не вчинить нового злочину.

Головне фото – ілюстративне, джерело: veloinsider.ru


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинська профтехосвіта: чи якісно і для кого готуємо кадри?
Наступна новина У Луцьку презентують нове erotic dance show
Останні новини
Схожі новини