У Луцьку презентують нове erotic dance show

У Луцьку презентують нове erotic dance show

У Луцьку відбудеться презентація нового клубного танцювального проекту Dark Side Dance Show. Вечірка відбудетсья у нічному клубі Hollywood у суботу, 9 червня. 

"Ми новий клубний проект Dark Side (Pj) Dance show. Хоча наш проект з'явився не так давно, ми маємо різноманітний досвід роботи на сцені і з публікою: піджейство, участь у фестивалях та змаганнях, окремі виступи-постановки. Не думайте що ми просто ще одні піджейки!

Ми - представники цілої течії, яка пропагує кураж, емоції, розваги та прагне відкрити  найпотаємніші куточки ваших душ, темні закутки свідомості, аби зробити ніч шаленою. 

Ізюминкою нашого проекту є образи в 3D масках. Ефектні, заворожуючі і просто нереально круті. В Луцьку  ми демонструємо їх вперше, тому 9 червня в нічному клубі Hollywood  відбудеться дебют наших нових амплуа.

Переходьте на темну сторону - нам є чим вас здивувати!", - розповідають учасниці проекту. 

 

Дівчата з Dark Side Dance Show вже готують для вас гарясі постановки! Ух, такого ви ще не бачили))) @dark_side_dance_show #lutskhollywood #hollywooddrinkz #hollywoodhookah #hollywoodboys #hollywoodnightclub #hollywoodgirls #hollywoodparty #darkside #darksidedanceshow

Posted by Нічний клуб Hollywood on Thursday, 7 June 2018

 

 

 

 

 

Нагадаємо, що у клубі діють літні акції: вільний вхід для дівчат до 00.00 та -40% на весь бар до 00.00. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині скутерист серед поля пограбував велосипедиста
Наступна новина Волинянин поплатився автомобілем за контрабанду
Останні новини
Схожі новини