Смартфони Samsung: відмінності серій

Смартфони Samsung: відмінності серій

Компанія Самсунг вже протягом багатьох років є лідером з виробництва мобільних телефонів. Постійний розвиток, якісні матеріали та сучасні технології роблять девайси бренду одними з найкращих. Щоб бути у нагоді для більшості покупців, Самсунг випускає смартфони у кількох серіях. Кожна з них має свої особливості та свою аудиторію. Розберемось детальніше. 

Серія А

Смартфони Samsung A — середній клас. Серед асортименту можна знайти як доволі бюджетні моделі, так і девайси за рівнем вище середнього. Пристрої підходять для виконання будь-яких побутових та професійних задач. Екран яскравий. А камери забезпечують якісні фотографії та чіткі селфі.

Серед особливостей серії:

  • швидка зарядка;
  • яскравий Super Amoled екран;
  • надійний захист за допомогою сканера відбитків пальців;
  • підтримка NFC;
  • полупрофесійна камера;
  • сучасний дизайн.

Ціни доступні. Якість гарантована Samsung. Серед моделей серії можна знайти прості телефони з мінімальними технічними параметрами. Вони ідеально підійдуть дітям, підліткам та користувачам, що просто цінують якість і надійність. Можна вибрати й моделі, що межують з флагманами компанії. Всі вони представлені в інтернет-магазині samsungshop.com.ua. Ціни рекомендовані Самсунг. Доставка швидка та доступна.

Серія M

Смартфони Samsung M — бюджетні телефони. Вартість найпростіших моделей стартує від 100 доларів. Отже, саме ця лінійка бренду є найдоступнішою. Втім, не варто вважати М серію неякісною та нефункціональною. Пристрої, що входять до цієї категорії, мають доволі гарні параметри, але трохи поступаються за рівнем камери та продуктивності. А ще Samsung M має місткий акумулятор, що дає змогу значно подовшити термін автономної роботи.

Серія S

Samsung S — флагманські смартфони. Найсучасніші технології, найнадійніше обладнання та найкраща оптика — все це можна знайти в усіх телефонах серії. 

Серед особливостей:

  • Dynamic Amoled 2X екран;
  • від 8 Гб оперативної пам’яті на борту;
  • професійна камера, що дає змогу робити фото на рівні з якісним фотоапаратом;
  • можливість запису відео 8К;
  • надміцне захисне скло;
  • стильний металевий корпус.

Працювати з графікою, грати в ігри, спілкуватись без обмежень, знімати блоги та багато всього іншого легко роботи з телефонами Samsung S. Їхня вартість передбачувано відрізняється у більший бік, але характеристики смартфонів повністю виправдовують такі цифри.

Вибираючи телефон, орієнтуйтесь на власні потреби та наявний бюджет. Можете бути певними, у Самсунг є чим вас потішити у будь-якій ситуації.

*На правах реклами 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинські тероборонівці отримали бригадні відзнаки від командира. ФОТО
Наступна новина Юні волиняни здобули перемоги на Всеукраїнському турнірі з математики
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні