Смертельна аварія під Бродами: лоб в лоб зіткнулися автобуси з пасажирами. ФОТО

Смертельна аварія під Бродами: лоб в лоб зіткнулися автобуси з пасажирами. ФОТО
Бус, який потрапив у аварію

У Бродівському районі внаслідок зіткнення двох автомобілів Mercedes Sprinter та Iveco загинула одна людина та 10 постраждалі.

Про це повідомили в поліції Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталась сьогодні, 14 червня, близько 3.40 на трасі Київ-Чоп неподалік села Дуб’є Бродівського району.

Відбулось лобове зіткнення двох мікроавтобусів – Mercedes, яким керував 46-річний мешканець Київської області та Iveco, за кермом якого перебував 22-річний львів’янин.

На момент зіткнення в Iveco окрім водія перебував один пасажир, а у Mercedes  - водій та восьмеро пасажирів – 24-річний мешканець Харкова, шестеро киян віком від 21 до 28 років та 36-річний мешканець міста Суми.

Внаслідок зіткнення загинув пасажир Iveco, 30-річний львів’янин, водій мікроавтобуса отримав перелом стегна.

Пасажири Mercedes отримали тілесні ушкодження – перелом ребер, закриті черепно-мозкові травми, забої, тупі травми та інші. До лікарні доставлено дев’ятеро осіб (водій Iveco та восьмеро пасажирів Mercedes ), їх діагнози уточнюються.

Зараз на місці ДТП працює слідчо-оперативна група, правоохоронці встановлюють обставини події, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинян закликають попрощатися із Миколою Вільчинським
Наступна новина Місто на Волині готується сортувати сміття. ФОТО
Останні новини
Схожі новини