Лучани скаржаться на смітники, що стали осередком бруду та місцем збору безхатьків.ФОТО

Лучани скаржаться на смітники, що стали осередком бруду та місцем збору безхатьків.ФОТО

У Луцьку мешканці будинків Арцеулова, 9 та 11 хочуть перенести смітники, що створюють купу проблем, адже стали місцем збору безхатьків, а дітям немає де гратися.

У зв’язку з цим вони звернулися до депутата Луцької міськради Сергія Шкоди та депутата Волинської облради  Вячеслава Рубльова.

2 травня на зборах мешканці нарікали, що біля смітників збираються безхатченки, а поблизу цих баків діти грають у футбол. Вони додали, що і з сусідніх будинків сюди також почали скидати сміття, що довело сміттєву проблему до критичної точки.

Депутат міськради Сергій Шкода та депутат облради Вячеслав Рубльов готові допомогти вирішити це питання. Вони запропонували, аби мешканці будинків самостійно визначили більш зручне місце для сміттєвих баків. 

«Давайте не «заговорювати» цю проблему, а вирішувати її. На вулиці Привокзальній є місце. Тут всі погоджуються з тим, аби баки перенести туди», – сказав Вячеслав Рубльов.

Депутат міської ради Сергій Шкода та депутат облради Вячеслав Рубльов

Сергій Шкода, Вячеслав Рубльов та головний інженер департаменту ЖКГ Микола Осіюк погодили з мешканцями, що сміттєві баки перенесуть на вулицю Привокзальну.

«Нам потрібно з два тижня, аби привести територію до ладу, щоб розмістити смітники», – додав Микола Осіюк.

Територія, на яку перенесуть баки

Своєю чергою, Сергій Шкода пропонує комплексний підхід до вирішення проблеми. 

«Чого люди починають ті смітники тягнути туди-сюди? Бо в нас немає комплексної схеми санітарного прибирання міста. Із мешканцями потрібно робити збори, вибрати оптимальне місце для розташування смітників і затвердити його. Тоді й зникне питання. Поки не буде схеми санітарного прибирання міста, то у нас і будуть такі проблеми», – підсумував Шкода.

У результаті Сергій Шкода пообіцяв надіслати депутатське звернення у житлово-комунальне господарство, аби перенести сміттєві баки з Арцеулова, 9 та 11 на Привокзальну.

В’ячеслав Рубльов, Сергій Шкода та Микола Осіюк обговорюють проблему з мешканцями будинків


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку нетверезий пішохід вискочив під колеса авто. ФОТО
Наступна новина Лучанину, який побив та пограбував чоловіка, дали більше 8 років за ґратами
Останні новини
Схожі новини