Лучанину, який побив та пограбував чоловіка, дали більше 8 років за ґратами

Лучанину, який побив та пограбував чоловіка, дали більше 8 років за ґратами

Прокурори Луцької місцевої прокуратури відстояли в суді апеляційної інстанції вирок у кримінальному провадженні про розбій, вчинений 29-річним лучанином.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури області. 

Нагадаємо, раніше судимий чоловік зранку 8 березня 2016 року разом зі спільником на території товариства з додатковою відповідальністю «Луцькпластмас» напали на логіста однієї з фірм, які знаходяться в приміщенні підприємства, завдали йому ударів дерев'яною палицею та заволоділи пакетом, у якому було понад 33 тис. грн.

Невдовзі зловмисника затримали правоохоронці й попри те, що вини своєї у скоєному він не визнавав, її було беззаперечно доведено зібраними у ході розслідування доказами.

Луцький міськрайонний суд визнав чоловіка винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 187 КК України, та призначив йому покарання у виді 8 років та 6 місяців позбавлення волі з конфіскацією майна.

Не погодившись із таким вироком, розбійник оскаржив його в апеляційному порядку.

Дослухавшись до доводів прокурорів, які теж оскаржували вирок, апеляційний суд Волинської області залишив вирок суду першої інстанції в силі й чоловікові таки доведеться відбути за ґратами вісім з половиною років.

Зауважимо, що його спільник перебуває в розшуку.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лучани скаржаться на смітники, що стали осередком бруду та місцем збору безхатьків.ФОТО
Наступна новина Серед Перших: «ENERGOHOME» знає, як правильно використати енергію сонця та землі
Останні новини
Схожі новини