«Смуга перешкод», – лучанин про проспект міста

«Смуга перешкод», – лучанин про проспект міста

Тротуари проспекту Грушевського у Луцьку не облаштовані для пересування мам із візками або ж людей із інвалідністю, – переконує мешканець Луцька Богдан Ворон.

Вирішити ситуацію із пішохідною частиною проспекту він просить у петиції, опублікованій на сайті Єдиної системи місцевих петицій.

«Просимо першочергово облаштувати з'їзди з тротуарів на дорогу для візочків на непарній стороні пр. Грушевського (або зробити підвищені пішохідні переходи) для комфортного пересування людей з дітьми на візках або людей з обмеженими можливостями, а пізніше подбати про ремонт тротуарів», – йдеться в тексті.

«Наразі одна з центральних вулиць міста являє собою смугу перешкод для тих, хто рухається по ній з дитячим візочком. Важко уявити, як по ній може пересуватися людина з обмеженими можливостями такою вулицею: з'їзди з тротуарів на дорогу відсутні, бордюри розбиті, є ями. Також підприємці облаштували клаптики тротуарів поруч зі своїми закладами, що також створює дискомфорт через наявність грубих стиків, водостоків, підвищень і понижень», – додає автор документу.

Підтримати ініціативу можна за посиланням https://e-dem.in.ua/lutsk/Petition/View/1119.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Євгеній Ткачук склав повноваження голови «земельної» комісії Луцькради
Наступна новина Діти загиблих атовців матимуть статус постраждалих від війни
Останні новини
Схожі новини