Сніданки, бізнес-ланчі та літній майданчик: чому варто піти у «Карабас» на Волі

Сніданки, бізнес-ланчі та літній майданчик: чому варто піти у «Карабас» на Волі

У центрі Луцька, на Волі, 48 працює сімейний ресторанчик «Карабас Барабас». Заклад підійде, як для сімейних святкувань так і для робочих зустрічей.

У Луцьку наразі працює три заклади «Карабас Барабас» й кожен з них – унікальнний. Наприклад, на центральній вулиці розташований невеликий сімейний ресторан з літнім майданчиком. Так, поки надворі тепла пора – ідеально відпочити на свіжому повітрі та посмакувати улюбленими стравами. Літній майданчик ідеально підійде для родин з дітьми, адже там багато місця. До того ж, у меню закладу є піца, яку полюбляє малеча.

Також у «Карабасі Барабасі» можна провести ранкову зустріч за смачним сніданком. Звісно смакують тут й бізнес-ланчі. У меню – три види обідів, а першу страву можна обрати самому.

В закладі можна проводити й сімейні святкування –ювілеї, чи хрестини. Працівники допоможуть скласти банкетне меню та запропонують найкращі варіанти.

Тож лучан та гостей міста запрошують у сімейний ресторан.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Отруєння на поминках в Ківерцях: інфекція потрапила через брудні руки
Наступна новина Через бобрів на Волині може затопити села
Останні новини
Схожі новини