Собаці Беллі, яку півроку тому знайшли виснаженою у Луцьку, досі шукають господаря

Собаці Беллі, яку півроку тому знайшли виснаженою у Луцьку, досі шукають господаря
Собака Белла (фото: Фейсбук, листопад 2018 року)

Собака Белла, яку у Луцьку влітку активісти знайшли виснаженою у горе-господаря, повністю відновилась, і далі шукає господаря. 

11 лютого минуло півроку, як Белла «гостює» у клініці «Кіт Леопольд». Твариною опікується ветеринарка Яна Коханюк.

Нагадаємо, собаку Беллу знайшли активісти у серпні 2018 року. Господар собаки не доглядав за нею, не давав їсти, тож у результаті тварина була у вкрай виснаженому стані. Небайдужі люди викупили її у горе-господаря та забрали на лікування у клініку.

Белла на момент прийняття у клініку

Яна Коханюк розповіла,що стан тварини був плачевним – собака мала лише 14 кілограмів ваги, у неї повністю випала шерсть. Втім, за півроку перебування у клініці собака повністю відновилась.

«Тепер, на момент 11.02.19, її вага 30кг, вона повністтю відновилась і повністтю відросла шерстка. Белла вакцинована, стерилізована, чіпована, зареєстрована. Має шикарну зовнішність ну і майже ідеальний характер», – пояснила лікарка.

Втім, попри ажіотаж навколо Белли, за ці півроку досі не знайшовся господар, який захотів взяти собі цю собаку.

«Всі ми прекрасно пам‘ятаємо ажіотаж, що був піднятий навколо Белли. Десятки людей які приймали участь в її пошуках, десятки бажаючих її врятувати. І я безперечно вдячна тим хто її знайшов і тим хто допомагає Беллі коштами. Але де всі пропали тепер, коли її не потрібно рятувати, а потрібно просто ЛЮБИТИ. Де ви тепер люди, коли Беллу не лікувати треба, а лишень подарувати свій час, погуляти, погасати з м‘ячем, погратись, по пригати... де ви люди?» – запитала ветеринарка.

Також вона зауважила, що Белла досі живе у ветеринарній клініці, втім, це не означає, що тварині не шукають люблячого господаря.

Читати також: Набрала 12 кг, знає команди і шукає господаря: як почувається врятована собака

Белла


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Купуємо квартиру в новобудові: на що звернути увагу?
Наступна новина Волиняни відгуляли рубінове весілля. ФОТО
Останні новини
Схожі новини