Волинянина-соратника Медведчука, якого підозрюють у сепаратизмі, звільнили з-під варти

Волинянина-соратника Медведчука, якого підозрюють у сепаратизмі, звільнили з-під варти

Соратника Віктора Медведчука, уродженця Волині Андрiя Лесика, якого звинувачували в сепаратизмi, звiльнили з-пiд варти.

Про це повідомляють на сторінці «C14 news» у Фейсбук, пишуть Волинські новини

Голову Харківської територіальної ради руху «Український вибір – право народу» Андрія Лесика у грудні 2017 року за сепаратизм затримала СБУ у Луганській області. Як інформували тоді у прес-службі прокуратури Харківської області, у них є докази «вини Лесика і він тривалий час знаходився в розшуку і ховався від правоохоронців».

Зазначається, що 2 березня суд на пiдготовчому засiданнi повернув прокурору обвинувальний акт i вiдмовив у обраннi запобiжного заходу Андрію Лесику.

Андрій Анатолійович Лесик народився 4 серпня 1981 р в м. Камінь-Каширський Волинської області. У 2016 році він був самовисуванцем у нардепи по Луганській області.

9 травня 2017 року на Меморіалі Слави у Харкові депутат Андрій Лесик з’явився з георгієвською стрічкою. В результаті відбулася бійка між проукраїнськими активістами та їхніми опонентами.

Лесик – голова Харківської організації «Український вибір» Віктора Медведчука. Під час сесії Харківської міськради він неодноразово демонстрував проросійську позицію, говорячи про конфлікт на Донбасі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Шацькому національному парку провели змагання з риболовлі. ФОТО
Наступна новина Людина-реформа: досягнення та поразки Уляни Супрун
Останні новини
Схожі новини