Соромно перед Героями

Соромно перед Героями

Який же це сором... Ні, я не кажу про сором дивитись керівництву держави у вічі європейським партнерам, а кажу про сором дивитись у вічі загиблим Героям!…

Такий, досить жорсткий натяк нашій владі у сьогоднішній, скорботний день!...

Тільки такий коментар можу дати на новину, яку поширили Reuters про закриття з боку ЄС проекту модернізації українського кордону через корупцію на місцях.

На східному кордоні ЄС мали модернізувати шість українських КПП, цей проект був започаткований у 2014 році і спрямований на сприяння інтеграції української економіки з країнами своїх сусідів з ЄС шляхом побудови чи модернізації контрольних пунктів на кордонах з Польщею, Угорщиною, Словаччиною та Румунією. 

Тепер через недолугість, некомпетентність та звичку чиновників красти цей прект призупинено. Злість та страшенне незадоволення діючою системою влади просто розривають мізки. Думаю, подібна реакція у всіх тих, хто хоч раз перетинав український кордон і може порівняти наші пропускні пункти з польськими, словацькими і іншими.

Кого покарали за корупцію в останні роки, кого покарають за провал цього проекту?

Думаю, нікого....А хлопці і далі гинуть, кладучи свої життя за світлу та іншу Україну, якої, на жаль, поки немає....... 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Матіос озвучив статистику самогубств серед військовослужбовців
Наступна новина Перший будинок ЖК «Юпітер» здали в експлуатацію. ФОТО
Останні новини
Схожі новини