Спалах кору на Волині: в ОДА напрацювали заходи для запобігання розповсюдження захворюваності

Спалах кору на Волині: в ОДА напрацювали заходи для запобігання розповсюдження захворюваності

30 березня у Волинській області зафіксували спалах кору на Турійщині.

Тож вже 31 березня, для оперативного реагування в Турійській райдержадміністрації за участі директорів шкіл, вчителів, батьків відбулось розширене засідання протиепідемічної комісії, повідомляє прес-служба Волинської ОДА.

Аби напрацювати ефективні заходи для запобігання розповсюдження захворюваності на кір, у засіданні взяли участь працівники центральної районної лікарні, лабораторного центру ПМСД, керівники управлінь охорони здоров’я, освіти, науки та молоді облдержадміністрації, управління ДСНС, а також Держсанепідслужби у Волинській області.

Так, за результатами засідання, озвучено ряд першочергових завдань, аби недопустити розповсюдження захворюваності та ліквідувати хворобу.

Слід додати, що аналогічний захід відбувся й у Володимир-Волинському районі, адже нині тут госпіталізовано 7 людей із підозрою на кір (5 – з міста, 2 – з району).


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Уламки станції «Тяньгун-1» згоріли над Тихим океаном
Наступна новина 4 кімнати та дизайнерський ремонт: простора квартира чекає на свого власника. ФОТО
Останні новини
Схожі новини