«Спец Тех» знає, як врятувати городи та пасовиська від підтоплень. ФОТО. ВІДЕО.

«Спец Тех» знає, як врятувати городи та пасовиська від підтоплень. ФОТО. ВІДЕО.

Весна тішить не лише теплом, а й приносить чимало проблем, зокрема, - паводки та підтоплення.

На Волині чи не щодня фіксують значне підняття рівня води у річках, а площа підтоплених територій зростає. Весняна повінь уже затопила кілька десятків гектарів полів та сільськогосподарських угідь.

За оперативною інформацією обласного управління водних ресурсів, найскладніша ситуація - у Ратнівському районі. Вода у річці Припять на 6 см перевищує критичну відмітку, при якій починається підтоплення сільськогосподарських угідь.

У Любешівському районі тало-дощовими та ґрунтовими водами затоплено і підтоплено 1460 га сільськогосподарських угідь, у Ковельському – 12 га, Рожищенському – 3 га територій та 4 садиби, у Любомлі – 30 га територій та 1 садиба, а у Маневицькому – близько 100 м сільської дороги, яка межує із заплавою річки Стир.

Зрозуміло, що через підтоплення неможливо розпочати вчасну посівну. А для того, щоб не гаяти часу та не чекати, коли зійде вода, радимо звернутися до спеціалістів, які запропонують кілька варіантів, як позбутися небажаної води на городах, пасовиськах, приватних ділянках.

Читайте також: «Спец Тех»: техніка на всі випадки вашого будівельного життя

«Традиційно після зими волиняни потерпають від повені та підтоплень. Виправити ситуацію допоможе ТзОВ «Спец Тех», спеціалісти якого виїдуть у проблемну зону та порадять, яким чином краще позбутися «великої» води.

Варіантів боротьби з підтоплення є декілька: насипати дамби, викопати водовідвідний рів… На територіях, які з року в рік «страждають» від затоплень, радимо викопати ставок, який, окрім всього, стане ще й місцем відпочинку та риболовлі», - розповідає директор ТзОВ «Спец Тех» Іван Дорошенко.

Читайте також: Якісні матеріали та потужна техніка: фірма «Спец Тех» готова до початку будівельного сезону

До слова, для проведення згаданих робіт «Спец Тех» має усю необхідну техніку – екскаватори та бульдозери, механізатори яких швидко та якісно впораються із затопленими територіями.


А віднедавна «Спец Тех» надає послуги з виготовлення та ремонту тентів та каркасно-тентових конструкцій.

Орендувати необхідну техніку та придбати щебінь, пісок, цемент можна за адресою: с. Милуші, вул. Тарасова, 17.

Додаткова інформація за тел +380(96)6673640,+380 (50) 337 82 30

 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку горіло «Гнідавське болото». ФОТО
Наступна новина Відсьогодні у Луцьку перекриють три вулиці
Останні новини
Схожі новини