Спроба підпалу «Варшавки» в Луцьку: деталі інциденту. ВІДЕО

Спроба підпалу «Варшавки» в Луцьку: деталі інциденту. ВІДЕО

Від руйнівної пожежі «Завокзальний ринок» врятував охоронець.

Якби не чоловік, підприємці втратили би майна на тисячі доларів, – йдеться в сюжеті 12 каналу

За словами головного інженера, від охоронець випадково під час нічного обходу відчув запах диму та почув характерний тріск від полум'я.

Чоловік каже: спочатку охоронці подумали, що підпалили територію безхатьки. Проте на камерах спостереження вони побачили чоловіка з рюкзаком, який прямував до місця інциденту за хвилину до підпалу. На інших кадрах видно, що він спостерігає за тим, як полум'я розгорається, та не намагається викликати когось на допомогу. Працівники переконані, що це палій.

Наразі деталі інциденту встановлює слідчо-оперативна група. Правоохоронці приїхали на місце події близько полудня. Коментувати ситуацію – поки що не готові.

За роботою правоохоронців спостерігали працівники ринку та деякі підприємці. Кажуть, що в кожному контейнері майна як мінімум на 20 тисяч доларів, тож якби все згоріло, люди збанкрутували б.

Читати також: Опублікували відео, як підпалювали Варшавський ринок у Луцьку. ФОТО. ВІДЕО

Головне фото – Волинь24


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Курс валют на 12 червня: долар несуттєво впав, а євро зросло
Наступна новина За фактом наїзду на дитину в Луцьку поліція завела «кримінал». ФОТО
Останні новини
Схожі новини