Стали відомі подробиці повішання 11-річного волинянина

Стали відомі подробиці повішання 11-річного волинянина

Стали відомі подробиці жахливого самогубства 11-річного хлопчика, який повісився в селі Рогожани Володимир-Волинського району.

У вівторок увечері Рогожани сколихнула жахлива звістка про самогубство дитини, пише «Слово правди».

Батько незадовго до трагедії розмовляв із сином і, за словами односельців, не помітив нічого незвичного. А вже за хвилин 15 бездиханне тіло 11-річного Юри рідні виявили у дровітні.

У селі про сім’ю відгукуються позитивно. Хлопчик не захоплювався комп’ютерними іграми, не мав конфліктів з однокласниками. Педагоги Лудинської школи кажуть, що шестикласник був дуже привітним, добрим, вихованим, чемним, трудолюбивим, ніколи не йшов зі школи без дозволу вчителя. Розповідають, розказував, який сім’я має трактор, як допомагає татові його лагодити, як справжній господар, ділився планами щодо весняної сівби. Батьки Юри часто бували у школі, не пропускали жодних батьківських зборів.

Читайте також: У селі на Волині знайшли повішеним 11-річного хлопця

В останній день свого життя шестикласник одержав три десятки – з математики, історії та української мови. Повернувшись зі школи, похвалився цим бабусі і запропонував піти на цвинтар, провідати могилу діда, котрий багато років тому, коли ще Юрин тато був дитиною, саме у цей день звів рахунки з життям. Бабуся розказала, що була на кладовищі у першій половині дня, вмовила онука вже нікуди не йти, мовляв, і вечір скоро. Порадила займатися уроками.

Що змусило підлітка попрощатися з життям, ніхто не розуміє. Холодною містикою віддає те, що він вчинив самогубство у той же день і таким же способом, як його дідусь, котрого сам хлопчик ніколи не бачив.

На місце події прибула оперативна слідча група, за словами полковника Михайла Бобика, тривають слідчі дії щодо причин трагедії.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина 16 березня у Луцьку - ювілейний концерт гурту «Тінь сонця»
Наступна новина МВФ вимагає встановити ринкові ціни на газ в Україні
Останні новини
Схожі новини