Нових смертей не було. Де ж «взявся» загиблий від коронавірусу на Волині?

Нових смертей не було. Де ж «взявся» загиблий від коронавірусу на Волині?
Фото ілюстративне

У четвер, 2 квітня, у статистиці Ради національної безпеки та оборони України з’явилась інформація про першу смерть від коронавірусу на Волині.

Натомість у Волинській ОДА запевняють, що нових летальних випадків в області не було, а в статистиці йдеться про лікаря, в якого посмертно знайшли інфекцію. Офіційно причина його смерті – серцевий напад.

Нагадаємо, 29 березня в обласній інфекційній лікарні помер лікар-гінеколог. Посмертно у нього виявили коронавірус, тож поховали чоловіка у закритій труні.

Раніше цей випадок МОЗ не включало до статистики смертей від коронавірусу, однак на інтерактивній карті РНБО з’явилась інформація про першу смерть на Волині. «Перший» звернувся за коментарем до пресслужби ОДА.

«Нових випадків смерті на ранок 3 квітня немає, а усі хворі в задовільному стані», - повідомила радниця патронатної служби апарату Волинської ОДА Оксана Прокопчук-Мовяк.

За даними ОДА, станом на 10:00 3 квітня на Волині – 10 підтверджених випадків коронавірусу. Ще 18 людей наразі мають підозру на інфікування. Їм проводять аналізи.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Китаї не було нового спалаху. У МОЗ сказали неправду, потім спростували
Наступна новина Луцька міська лікарня отримала понад тисячу антисептиків для рук
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні