Стало відомо, коли прощатимуться з дружиною відомого ректора Марією Божидарнік

Стало відомо, коли прощатимуться з дружиною відомого ректора Марією Божидарнік

 

Завтра, 4 лютого у Луцьку будуть прощатися з дружиною багаторічного ректора ЛНТУ Віктора Божидарніка – Марією Володимирівною.

Сьогодні стало відомо, що жінка загинула під час пожежі у власному будинку на вулиці Качалова.

«Нестало при трагічних обставин моєї чудової мами, Марії Володимирівни((( Похорон завтра, 4.02.2018, 12.30 Будинок панахиди міста Луцька», – написав на своїй сторінці в соцмережі Facebook син покійного ректора та загиблої жінки Тарас Божидарнік.

Марії Божидарнік було 74 роки.

Нагадаємо, під час пожежі у приватному будинку загинула лучанка Марія Божидарнік – дружина покійного багаторічного ректора Луцького національного технічного університету Віктора Божидарніка.

Пожежа трапилася у ніч на суботу, 3 лютого на вулиці Качалова (район Кичкарівки). Вогонь спалахнув близько 4 години ранку. Сусіди розповідають, що побачили вогонь у вікнах – і викликали пожежників. 

Пожежа виникла в одній з кімнат на першому поверсі.  Жінка була в іншій і, ймовірно, задихнулася димом. Причину загорання встановлюють. Як і точну причину смерті жінки. 
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині 30 молодиків намагалися «віджати» у лісової охорони вилучену деревину
Наступна новина У Сирії збили російський штурмовик. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини