Стало відомо про загибель на війні ще двох Захисників з Луцької громади

Стало відомо про загибель на війні ще двох Захисників з Луцької громади

На війні загинули двоє воїнів з Луцької громади – Андрій Черевко з села Зміїнець та лучанин Михайло Федорович. 

Сумну звістку повідомив мер Луцька Ігор Поліщук. 

Черевко Андрій Володимирович, 26.10.1984 року народження, був призваний на військову службу по мобілізації та зарахований до списків особового складу військової частини на посаду командира гірсько-штурмового взводу гірсько-штурмової роти.
Молодший лейтенант Черевко Андрій Володимирович, загинув 23.04.2023 року під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Хромове Донецької області захищаючи територіальну цілісність та незалежність України.

Федорович Михайло Володимирович, 08.03.1967 року народження, був призваний на військову службу по мобілізації та зарахований до списків особового складу військової частини на посаду головного сержанта 1 стрілецької роти.
Штаб-сержант Федорович Михайло Володимирович, загинув 22.04.2023 року під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Діброва Луганської області захищаючи територіальну цілісність та незалежність України.

Перший висловлює щирі співчуття рідним та близьким Захисників.
Вічна пам’ять, честь та шана Героям!


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Війна забрала життя 32-річного Героя з Волині
Наступна новина У Нововолинську розробили дорожню карту для розвитку культури громади
Останні новини
Схожі новини