«Стався технічний збій». У Луцьку затримується початок продажу електронних квитків

«Стався технічний збій». У Луцьку затримується початок продажу електронних квитків

Електронні квитки для проїзду у маршрутках і тролейбусах Луцька планували почати продавати у терміналах у четвер, 7 листопада. Журналісти «Першого» перевірили кілька місць, де встановлені автомати, однак купити картки так і не змогли. Деякі термінали вже підключені до мережі, але не працюють.

У міській раді пояснюють це технічним збоєм, який обіцяють виправити до кінця дня.

Нагадаємо, пільгові картки вже кілька тижнів видають лучанам. А на четвер, 7 листопада, перший заступник міського голови Григорій Недопад анонсував початок продажів звичайних, непільгових квитків. Для цього в різних точках міста встановили 21 автомат. Переглянути адреси можна тут.

Однак вранці у зазначений день автомати не запрацювали. Купити квитки поки можна лише в операторів підприємства «Сіті кард систем», що на вулиці Лесі Українки, 16а. Тут же оформлюють пільгові квитки, тому в приміщенні – великі черги.

В офісі «Сіті кард систем» вимкнені термінали використовують, як столи
Один термінал увімкнений, але карток ще не продає

Керівник управління транспорту та зв’язку міської ради Володимир Степанов каже, що над усуненням неполадок працюють.

«Стався технічний збій, але зараз над цим працюють і протягом дня вмикатимуть термінали. В першу чергу – в центрі міста: в офісі «Сіті кард систем», в департаменті соціального захисту, ЦУМі. Сподіваюсь, до кінця дня проблему вирішать», - пояснив посадовець.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Нагородять переможців рейтингу бюджетної прозорості. У списку три волинські громади
Наступна новина У Луцьку вкрали кликуна, якого щойно встановили
Останні новини
Схожі новини