Стильний одяг, акробати і танці: у Луцьку відбувся дитячий показ мод. ВІДЕО

Стильний одяг, акробати і танці: у Луцьку відбувся дитячий показ мод. ВІДЕО

Справжній показ мод, виступи танцівників, співаків та навіть акробатів. І все це - не у виконанні дорослих, а дітей. Із розмахом минув дитячий шоу-показ від модельного агентства Юні Моделс Кідс. 

У заході взяли участь близько шістдесяти юних моделей. Серед них були і хлопчики, і дівчатка, – пише Волинь24.

Покази проводили й раніше, проте цього разу організатори пішли на експеримент. Організували шоу так, аби на подіумі також виступали дитячі танцювальні колективи та співаки. Таким чином, і показали таланти, і в цей же час подивились на нові моделі одягу. 

За виступами уважно слідкували батьки. Розповіли - навіть якщо їх діти на захочуть пов'язувати майбутнє з модельним бізнесом, все одно заохочують у них інтерес до таких подій. Оскільки це дуже корисний досвід і можливість просто цікаво провести час. 

Коли показ завершився, не лише учасники, а й глядачі змогли спробувати себе на подіумі. Щоправда не у ролі моделей. Організатори влаштували для всіх присутніх дискотеку.


Читати далі


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Обласний тубдиспансер отримав нового керівника
Наступна новина У луцькій школі скандал: дирекція заборонила 8-річному учневі ходити на уроки
Останні новини
Схожі новини