Обласний тубдиспансер отримав нового керівника

Обласний тубдиспансер отримав нового керівника

Кадрова комісія обласної ради погодила кандидатуру Івана Нискогуза на посаду генерального директора тубдиспансеру. Про це повідомили у прес-службі обласної ради.

За результатами голосування членів комісії, яке, згідно з Положенням, відбувалося у закритому режимі, комісія рекомендувала укласти контракт з  Іваном Нискогузом на посаду генерального директора обласного територіального медичного протитуберкульозного об’єднання.

Наразі  готується відповідний проект рішення сесії обласної ради, який попередньо  розглядатими  комісія з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства. З терміном дії контракту депутати визначатимуться на сесії.

Члени конкурсної комісії зауважили, що в усіх кандидатів, яких загалом було п’ятеро, були гідні програми. Іванові Нискогузу рекомендовано використати в майбутньому досвід та потенціал цих людей.

До речі, до цього Іван Нискогуз працював завідувачем організаційно-методичного відділу обласного дитячого територіально-медичного об'єднання.

Він розповів, що має намір навести лад з ефективним використанням енергоносіїв усіма закладами, які входять в стуруктуру об'єднання.

Чимало уваги претендент звертав на проблему реформування протитуберкульозної служби, в тому числі, й оптимізацію системи об'єднання. Зокрема, йшлося про перспективи  закриття периферійної лікарні в Лукові на Турійщині та поступове перепрофілювання санаторіїв у Колках та Згоранах.

Претендент амбіційно заявив, що знає, як зробити протитуберкульозну службу на Волині найкращою в Україні.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Мінагрополітики створить фонд гарантування для фермерів
Наступна новина Стильний одяг, акробати і танці: у Луцьку відбувся дитячий показ мод. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини