«Стояли і знімали на телефони», - луцький атовець про очевидців аварії на Соборності

«Стояли і знімали на телефони», - луцький атовець про очевидців аварії на Соборності
Джерело фото: Волинь24

Луцький атовець Ігор Рицко, який став очевидцем аварії на проспекті Соборності, розповів подробиці події. 

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

Зазначимо, ДТП на проспекті Соборності у Луцьку сталась близько 22 години 1 листопада. Біля гіпермаркету «Там-Там» зіткнулись автомобіль «БМВ» та бус «Мерседес Спрінтер». На місці працювали чотири автівки патрульної поліції та три карети швидкої допомоги. 

«Я не прагну розбиратись хто правий, а хто винний. Це не моя справа. Для цього є відповідні правові структури. І взагалі мені байдуже на те, що говорять за моєю спиною. Мене дивує інше... Переважна більшість людей тільки вміють язиками теревені розводити та критикувати інших, а в патових ситуаціях відходять в сторону і починають спостерігати, а ще гірше, що з байдужістю знімати на телефон подію», – написав Рицко.

Він зазначив, що в момент аварії перебував в своєму авто на виїзді з парковки гіпермаркету «Там-Там».

«В машині постійно працює радіостанція служби таксі «Люкс-таксі». І тут ДТП. Три хлопця з служби охорони, здається «Явір», прибігли від заправки WOG, а я зупинився на в’їзді на парковку «Там-Таму» і побіг на допомогу постраждалим. Ми розбили спочатку лобове скло в бусі та витягнули водія та дівчину пасажирку. Дівчину поклали на траву. А потім підбігли до «БМВ», – написав очевидець.

Ігор Рицко додав, що коли приїхала перша швидка, медик ввела водієві «БМВ» знеболююче.

«Водій БМВ отримав серйозну травму правої ноги (відкритий перелом) і коли ми його несли на ношах просив, щоб тільки з ним забрали і його сумку з речами та документами. З натовпу підійшло ще декілька чоловіків. Потім приїхали автомобілі НП, друга швидка та автомобіль ДСНС. Ми перенесли дівчину в другу швидку», – продовив автор.

Він також написав, що сказав працівникам ДСНС, що в бусі замкнуло світло і вони миттєво залили капот піною.

«Водій буса «Мерседеса» перебуваючи в шоці, ходив навколо побитих авто. Ніхто нікого з машин не вирізав, як вигадували деякі «очевидці». А в той час зібрались ротозєі стояли і тільки знімали на свої телефони. А допомогти нікому було. Це, нажаль, така ментальність наших громадян», – резюмував Рицко.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Придумають собі назву, але всі розумітимуть, що це РПЦ», - Михаїл про долю Московського патріархату
Наступна новина Гройсман оголосив догану керівниці РДА на Волині
Останні новини
Схожі новини