«Стріляли, збили і залишили вмирати»: історія порятунку собаки під Луцьком

«Стріляли, збили і залишили вмирати»: історія порятунку  собаки під Луцьком
Джерело фото: Фейсбук

У селі Піддубці під Луцьком небайдужі лучани врятували собаку, яку збив автомобіль.

Історією порятунку поділилась Olga Oboronova у групі «Загублені та знайдені тварини. Луцьк і Волинська область».

Жінка розповіла, що під час нещодавньої поїздки до Рівного у селі Піддубці вона помітила, що на узбіччі лежав песик. За її словами, тварину збила автівка. 

«Я вийшла з авто і зрозуміла, що собаку сама в машину не зможу підняти, що мені потрібна стороння допомога. Поїхала далі, в потоці інших машин дорогою до Луцька, міркувала про те, що ж мені робити? Начебто потрібно допомогти їй, але ж це не просто натиснув кнопочку і допоміг, тут потрібно здійснювати реальні дії, які аж ніяк не вписуються в мій сталий побут, заради чого виходити з своєї зони комфорту?» – розповіла жінка.

Втім, після приїзду додому вона таки вирішила повернутись та врятувати песика.

«Хоч я й гадки не маю, що робити з цією собакою, але точно знаю, що не можу прийти в затишний будинок, поїсти смачну їжу і залізти під теплу ковдру знаючи, що я просто переступила через живу істоту, яка потребує моєї допомоги. Так, всім я не можу допомогти, але цій конкретній собаці можу. Удвох із сином ми знову поїхали за місто, собака лежала там же і тремтіла, недалеко на асфальті була ще не засохла калюжа крові, сил у пса вистачило тільки доповзти до узбіччя. Ми перетягли його на клейонку і занесли в машину, відвезли в клініку ОЛТАН-Вет», – розповіла вона.

У клініці виявилось, що у песика раніше стріляли.

«Рентген показав осколкові переломи передньої і задньої лап по лівому боці, вивих в тазостегновому суглобі і безліч застряглого в тілі дробу, але стріляли в нього раніше, рани вже затягнулися. Виявляється, «людську любов» тварина відчула на собі з надлишком, і коли в нього стріляли, і коли одні збили і залишили безпорадного вмирати, а інші байдуже проїжджали повз, боячись порушити своє байдужість», – каже жінка.

Наразі тварина перебуває у клініці. Ветеринари готують її до операції. А поки що усіх небайдужих волинян просять допомогти грошима на лікування тварини.

Номер картки Приватбанк:  4731 2127 0229 8174, Вадим Нечаєв.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Депутат Луцькради Андрій Покровський перерахував мільйон на житло атовцям
Наступна новина У Луцьку просять розширити пішохідний перехід біля «Там Таму»
Останні новини
Схожі новини