Стрілянина на Набережній: двох підзрюваних відпустили під домашній арешт

Стрілянина на Набережній: двох підзрюваних відпустили під домашній арешт

Суд змінив запобіжний захід двом підозрюваним у причетності до стрілянини на Набережній в Луцьку. 

Додому відпустили жителів міст Бровари та Київ. Відповідні ухвали суд прийняв щодо кожного з двох підозрюваних, – пише ІА ВолиньPost.

Так, в обох випадках змінити запобіжний захід з тримання під вартою на домашній арешт просив старший слідчий слідчого управління поліції Волині. 

Свої клопотання слідчий аргументував тим, що згідно із законодавством тримання під вартою не може застосовуватися до раніше не судимої особи, що обвинувачується або підозрюється у вчиненні злочину, за який законом передбачено покарання строком до п’яти років. Натомість максимальне покарання, передбачене санкцією частини 1 статті 396 КК України, яку інкримінують підозрюваним, становить три роки позбавлення волі.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО «РОЗБІРКУ» НА ЛУЦЬКІЙ НАБЕРЕЖНІЙ

Тож суд вирішив задовольнити клопотання в обох випадках та випустити обох підозрюваних з під-варти під домашній арешт до 29 березня включно.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцький лікар спростував 5 найпопулярніших міфів про обмороження
Наступна новина У Луцьку піймали 9 водіїв-порушників. ФОТО
Останні новини
Схожі новини