Студентам луцького вишу розповіли, чому важливо співпрацювати із поліцією

Студентам луцького вишу розповіли, чому важливо співпрацювати із поліцією

У Луцьку в бібліотечному корпусі СНУ ім. Лесі Українки триває форум молоді та патрульної поліції  «Взаємодія робить нас сильними».

Студентам першого курсу педагогічного факультету розповідають, чому важлива співпраця молоді із поліцією.

«Патрульна поліція – це ваша допомога. Вони готові віддавати себе, аби місто спало спокійно. Ми зацікавлені у співпраці з молоддю. Зрозумійте, якщо ви самі не захочете забезпечити свою безпеку, ми не зможемо посприяти цьому», – виступив майор патрульної поліції Луцька Дмитро Хмарук.

Працівниця поліції Ольга додала, що вони співпрацюють з Молодіжним фондом Волині, педагогічним факультетом СНУ ім. Лесі Українки, Волинською обласною бібліотекою для юнацтва та зі всіма, хто цього хоче. Патрульні намагаються проводити більше неформальних заходів, аби їх  бачили не лише на викликах.

Також на захід приїхали амбасадори від U-Report, які розповіли, що завдяки цьому проекту молодь може впливати своєю думкою на важливі суспільні питання.

На форумі першокурсники більше дізнавалися про  роботу патрульної поліції, різні випадки під час викликів, про те, як працювати із поліцією, а також мали можливість взяти участь у конкурсі. Призом стане день із патрульним поліцейським.

«Для себе ще більше відкрила, як виглядає робота поліцейського з середини. Після того, як отримаю диплом педагога, маю намір навчатися на поліцейського. Це моя мрія, а такі зустрічі ще більше надихають», - поділилася враженнями студентка Діна Ковба.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Савченко забрали із СІЗО до лікарні
Наступна новина Відтепер у смартфоні: в Укрпошти з'явився мобільний додаток
Останні новини
Схожі новини