Студенти Луцького НТУ зможуть паралельно здобути диплом Люблінського університету

Студенти Луцького НТУ зможуть паралельно здобути диплом Люблінського університету

21 вересня з робочим візитом до Луцького національного технічного університету завітали представники  Люблінського католицького університету Яна Павла ІІ.

Делегація у складі проф. Войцеха Гіжіцькі і доктора Каміля Дебінські зустрілися з ректором Петром Савчуком, – повідомляє інформаційний відділ Луцького НТУ. 

Метою зустрічі було обговорення початку реалізації проекту «Співпраця університетів для підтримки розвитку безпеки і кризового управління Люблінського і Луцького транскордонних регіоні» в рамках Програми транскордонного співробітництва  Польща-Білорусь-Україна 2014-2020. Після обговорення усіх деталей була підписана Партнерська угода, яка стала стартом для реалізації проекту по обидва боки кордону.

На заході були також присутні декан факультету бізнесу Надія Хвищун, начальник відділу неперервного навчання Олена Ковальчук, начальник відділу міжнародних зв’язків Тетяна Корнейко, фахівець з проектної діяльності Алла Шиманська, завідувач кафедри матеріалознавства Микола Мельничук та завідувач кафедри міжнародних економічних відносин Лариса Савош.

Працівники університету обговорили з проф. Гіжіцькі співпрацю в рамках програми подвійного диплому для студентів Луцького НТУ. Програма дасть змогу студенту паралельно навчатися у двох закладах вищої освіти, по завершенню чого отримати диплом не лише українського, а й міжнародного зразка.

Наразі планується навчання по таких спеціальностях: інженерія матеріалів, екологія і охорона навколишнього середовища, дизайн в архітектурі, міжнародні економічні відносини, менеджмент, економіка, кібербезпека та туризм. Програма навчання у польському університеті триватиме три семестри. Так, перший – вивчання польської мови та обраних предметів з програми; другий і третій – власне навчання та підготовка дипломної роботи.

Люблінський католицький університет, своєю чергою, пропонує здобувачам освіти звільнення від оплати за навчання (у формі стипендії ректора), можливість до-фінансування до проживання в гуртожитку та харчування, безкоштовний підготовчий курс польської мови.

Детальну інформацію про міжнародні можливості в Луцькому НТУ можна дізнатися у відділі міжнародних зв'язків (тел.: +38(0332)74-61-50  E-mail: [email protected]) або на сайті університету: http://lutsk-ntu.com.ua/uk/international-connection.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Шацька ОТГ витратила 2,3 мільйона гривень на купівлю нового грейдера
Наступна новина Крафтове пиво та м'ясні смаколики: як лучани гуляють на фуд-фесті в замку Любарта. ФОТО
Останні новини
Схожі новини